Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering 4 Prinsipper og søkemotoroptimaliseringstips for suksessfull implementering av søkemotoroptimalisering (SEO)

Det hjelper lite å ha en  flott webside om ingen ser den. Derfor trenger du søkemotoroptimalisering.

søkemotoroptimalisering

Det å ha en webside på Internett er ingen garanti for at du vil få besøk på sidene dine. Du må optimalisere sidene dine for søkemotorene, slik at du oppnår synlighet i søkemotorene. Mao. du må gjennomføre søkemotoroptimalisering.

Prinsipp 1. Søkemotoroptimalisering – Innhold

Innhold vil alltid være viktig for å få topp rangering. Uten innhold vil alle rangeringer du oppnår kun være midlertidig. For at innhold skal hjelpe deg trenger du mye innhold og det må oppdateres regelmessig. Og viktigst av alt hver side med innhold må målrettes mot spesifikke nøkkelord og begrep.

Om siden din har innhold som er auto-generert eller som er skrevet på en dårlig måte. Altså innhold et menneske ikke vil finne nyttig, vil søkemotorene avsløre deg, og utestenge eller straffe rangeringen til sidene dine slik at brukerne ikke finner deg. Derfor er søkemotoroptimalisering helt essensielt når du ønsker trafikk fra søkemotorene.

Prinsipp 2. Søkemotoroptimalisering – Linker
Mer spesifikt, enveis linker fra autoritets-sider i ditt marked med ankertekst som er beskrivende for dine websider. Page Rank, eller også kalt PR, er et rangerings-system Google har utviklet for vise hvor mye vekt eller autoritet en spesiell side har. Ingen kan eksakt fortelle deg metodikken Google bruker for å gi ut page rank (PR), men alle søkemotoroptimalisering-eksperter er enige i at det i stor grad har med antallet linker som kommer inn til siden, hvor lenge siden har vært på nettet, og aktiviteten på besøkende. (Ja, Google vet til og med hvor lenge folk blir på siden din etter at de klikker igjennom fra søkeresultatet.) Nå er ikke page rank et mål i seg selv, da dette ikke sier noe om trafikken du får til sidene dine, men det er et autoritets-stempel som hjelper deg med raskere rangering.

Vi bygger inngående linker på dine vegne når vi gjennomfører søkemotoroptimalisering for bedriften din. og konsentrerer oss om autoritets-sider som er relatert til ditt fagfelt og den tematiske autoriteten du holder på å bygge opp.
Vi sørger også for at disse linkene er «dybde linker» inn til websiden din, noe som betyr at de linker til varierende sider på ditt domenet ditt, og ikke bare linker til hjemmesiden. (Dette er også et tegn på at du virkelig er autoritet på det området du skal rangere for) Her gjør mange feil mht søkemotoroptimalisering, de lager lenker til webområdet men de peker alle lenker til selve rot-domenet, og glemmer alle undersidene på webområdet.

Prinsipp 3. Søkemotoroptimalisering – Besøksstatistikk

Google vet alt. Andre søkemotorer som Yahoo og Bing er heller ikke langt unna. Om en besøkende klikker fra deres søkemotor til din side, og forlater den umiddelbart, vet Google at de ikke finner det de leter etter. Om for mange gjør dette, vil Google droppe deg i rangering fordi de da antar at du ikke er relevant for akkurat dette nøkkelordet. Dette er grunnen til at sidedesign, overbevisende innhold og konverteringsanalyser er viktig.

Vi tilbyr konverteringsoptimalisering for websidene i tillegg til søkemotoroptimalisering for å hjelpe deg å tilnærme deg dette spesielle området.

Vi ser på konverteringsoptimalisering som en del av søkemotoroptimalisering da hele hovedmålet for søkemotoroptimalisering er økt salg.

Prinsipp 4. Søkemotoroptimalisering – Menneskelig imitasjon
Google ønsker å vite at det faktisk er mennesker som utvikler og drifter sidene. Automatisert søkemotoroptimaliserings-software, eller andre teknikker som tilfører hundrede-vis eller flere tusen linker til siden din innen en uke, eller som utvikler innhold automatisk er et sikkert tegn på at du gjør noe Google ikke liker.

Dette vil ikke bare gjøre at du mister topp 10 plasseringen din. Men Google og andre søkemotorer vil kunne utestenge deg slik at du aldri mer dukker opp i søkeresultatene deres. Og det selv om folk faktisk søker eksakt på ditt  domene. Dette er også grunnen til at enhver illegal eller uetisk teknikk vil senke bedriften din på nettet.

For å gjennomføre effektiv søkemotoroptimalisering skriver vi hver enkelt side med all informasjon for hånd til websiden din og laster kontinuerlig opp disse sidene over flere måneder for å få en organisk og dynamisk fremdrift for webområdet ditt, slik at du unngå at bedriftes websider blir straffet av søkemotorene. Dette kalles også «white hat» søkemotoroptimalisering. Og det er dette du ønsker å benytte deg av når du ønsker en varig tilstedeværelse på Internett.

Det er mange andre prinsipper som gjelder når du skal utføre effektiv søkemotoroptimalisering, om du sjekker ut bloggen vår vil du også finne mange andre artikler om søkemotoroptimalisering og prinsippene som benyttes for å få websider frem i søkeresultatene for de riktige nøkkelordene du sikter på.

Her kan du lese mer om søkemotoroptimalisering og hvordan du kan optimalisere resultatene for dine websider
Om søkemotoroptimalisering i Wikipedia.